Thailand tillsammans med norrlands besok!

Alldeles for lange sedan det bidde nagon uppdatering har nu! Men for tillfallet ar detta en gemensam blogg tillsammans med Sara!
Vi har nu spenderat 5 underbara dagar tillsammans pa Koh Samed, men desto mindre underbart var det att forsoka hitta varandra i fredags!! Innan Sara anlande till on hade Sofia lyckats skalla ut halva on och halvt om halvt gatt och blitt tokig! Efter flertal desperata forsok att fa tag pa Sara gav Sofia tillslut upp och da som en blixt fran himlen dok Sara upp pa piren och det var ett mer an kart aterseende!!
Nu bor vi tillsammans i vad som for Sofia ar rena rama lyxen, det ar en valdigt fin bungalow belagen alldeles pa stranden och det finns till och med a/c!!
Pa dagarna tar vi det lugnt och pressar, bortsett fran Sofias ansikte som maste hallas undan solen sedan en hemsk total branna som ledde till ett rod-lila ansikte med blasor!!!!!
Vi ater gott alla dagar, iaf Sofia, Sara har atit gott alla dagar bortsett fran en da hon efter nagra tuggor hade rodsprangda och tarfyllda ogon och blev tvungen att bestalla in ny mat!
En dag hyrde vi fyrhjuling och cruisade runt hela on, enda ner till den nordligaste och upp till den sydligaste punkten!
Har stannar vi tills pa torsdag da det sedan bar av till Bangkok for nagra dagars intensiv shopping innan hemfard!

Kommentarer
Postat av: mamma

Skönt att höra att ni har klarat er undan de orkaner och skyfall som vi har hört och läst har drabbat norra Thailand. Nu längtar vi bara efter din hemkomst, dock lär det bli lite chockartat för er med temperaturomställningen, vi hade -3 grader inatt, men för övrigt är det vackra höstdagar med sol och underbara färger här hemma. Puss och kram!

2008-09-30 @ 14:09:52
Postat av: Evelina

Hej! Är du på väg hem snart. Har tiden gått så fort? Känns som om de var igår du lämna mej här på banken! Du får lova att höra av dig när du kommit hem till sverige. Kram

2008-10-02 @ 17:35:46
Postat av: Loonitoons

Sofia har du lagt av nu eller? Why O why?? Fortsätt!

2009-01-12 @ 00:25:59
URL: http://monki.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0