Sipadan

Bilderna jag mer an garna hade velat visat er kan jag tyvarr inte langre visa ty min iPod med ALLA bilder har blivit stulen, sa jag har INGA bilder fran min tid i Asien.

Bortsett fran denna tragiska upplevelse har den senaste tiden varit HEEELT fantastisk! Tyvarr blev dock var djungel trekk till Danum Valley installd ty det osregnande. Men vi grat oss inte till somns for det, istallet fick vi spendera nagra fler dagar pa paradiset pa jorden!! Sipadan!

Innan vi kom fram till Semporna var vi med om den varsta resan vi vart med om och troligtvis kommer att vara med om! Det borjade med att taxichaufforen forsokte totalblasa oss pa priset och efter manga om och men och ditskickat folk fran Polly ( var extra mamma de senaste dagarna) kom vi oss antligen ivag efter 2,5 timmars vantande och diskuterande! Forsta strackan pa resan ner till Laha Datu var helt okej, vi bredde ut oss i jeepen. Men sedan var det roliga slut! Fran Laha Datu akte vi 17 personer inklusive packning i en minibuss, dar man eg aker 8 personer! Har kan vi snacka packade makriller!!! (Eller sager man kanske sardiner?) Till raga pa allt regnade det in samt stankte upp vatten fran vagen ty det var ett stort hal i  golvet!!! Med trasmak och drankta i svett kom vi fram till Semporna dar vi blev upphamtade av Singamata som tog oss till vart boende. Singamata var ett hotell mitt ute i havet med absolut ingensting runt omkring! Till en borjan tyckte vi att det kandes lite trist ty det bodde bara en till dar! Men det visade sig senare att det var ju basta tankbara stallet man kunde bo pa!!!!
Jag skulle eg bara gora 3 dyk pa Sipadan, som blivit rankad bland varldens 3 basta dykstallen, men det var sa otroligt underbart fantastiskt att jag bara blev tvungen att gora fler dyk! Det har har utan tvekan varit bland de basta dagarna i mitt liv! Kunde jag skulle jag nog vara under vattnet och dyka dygnet runt!
Vi har traffat massa trevliga manniskor och atit fried rice till frukost, luch och middag :)
 
Nu ar vi tillbaka i Sandakan hos Polly och imorgon aker vi till Kinabalu nationalpark for att sedan bestiga Mount Kinabalu. Det kommer definitivt att bli spannande att se hur det kommer ga sa har efter 5 manader utan nagon traning och efter att kroppen blitt totalt nedbruten! Aja, det som inte dodar det hardar!?













Kommentarer
Postat av: mamma

Fantastiska bilder!! Hur nära hajen var ni? Bilden med baracudatunneln är ju bara så häftig. Pappa undrar om bilderna är tagna med din nya kamera. Puss och kram från mamma. Hälsa Erika.

2008-06-22 @ 16:04:28
Postat av: mamma

Jag följer med fortsatt intresse ert äventyr på Google earth - där finns många vackra sol-upp-,och nedgångar på Mount Kinabalu, från Sandakan finns också många vackra bilder inlagda, däremot kan jag inte hitta Sipadan eller Singamata. M.

2008-06-22 @ 21:14:13
Postat av: mamma

P.S. Flied lice till flukost, lunch och middag låter dälemot inte så sälsilt lockande:-)D.S.

2008-06-22 @ 21:16:49
Postat av: Loonita

Woooow! Sofia, jag är helt förstummad över bilderna. FETT NICE!

2008-06-24 @ 23:37:03
URL: http://monki.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0