Lamnat Bali och befinner oss i ett regnigt Vietnam

Sorgsna och tarogda lamnar vi Bali efter en heeelt underbar manad! Efter en lang lang resa anlander vi till Saigons flygplats och det tar inte lang tid innan vi blir mer an val medvetna om att vi inte var valkomna in i landet ty vi inte hade nagon utresebiljett! Vi gavs tva val: Antingen bokade vi en utresebiljett NU, eller sa blir vi tillbaka skickade till KL.......Jaha vad gor vi nu? Alla sager ALLA vara planer spricker nu!
Men det  var ju inte sa mycket att valja mellan sa vi fragar vad det skulle kosta att boka en biljett till narmsta stad i Kambodja, det var helt absurt dyrt och kom inte pa fraga. Kallsvettiga och knasvaga vet i inte vad vi ska ta oss till och snart kommer det en strang rost som gor klart for oss att ju langre vi velar ju mindre blir chanserna att vi kan komma in i landet!!! Snart ar flygplatsen helt tom och det ar bara vi kvar, vi vet inte om vi ska skratta eller grata?! Efter x-anatal telefonsamtal och onda blickar kommer de och sager att vi ska ta vara grejer och ga, de ska ljuga ihop en historia sa vi kan komma genom tullen och komma in i landet, sagt och gjort. Men nar vi val och vackert kommit igenom passkontrollen forsvinner de och vi har ingen aning om vad som precis hant? Ar det gront nu eller kommer de att komma och leta land och rike efter oss och kasta ut oss nar de hittar oss?

Jag har fortfarande inte riktigt smalt vad som hant men nu ar vi iaf har och an sa lange verkar det vara gront. Dock ar det regnperiod och regnar utan dess like!!! Jag har aldrig sett nagot liknande! Skulle vara pa Tv da! Igar eftermiddag oste det ner och regnade sa intensivt att det pa nagon timme blivit varldens oversvamning och vattnet gick nastan upp till dorrhandtagen pa bilarna!!!!!!!

Om jag sager som sa har sa kan Vietnam bara bli battre iaf!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0