Flytt faltet, akt till Kambodja

Efter diverse olika poblem med visumet till Vietnam bestamde vi oss pa en grisblink att vi skulle aka  till Kambodja. Dagen efter vart beslut bar det ivag tidigt pa morgonen pa en strax over 7 timmars bussresa till Phnom Phen, huvudstaden i Kambodja. Det var tankt att vi skulle aka hit enkom for att fixa med visum till Vietnam, men nar vi val och vackert kom fram och insag vilket vackert land Kambodja ar och dessutom far hora att det ar varldens ovader i Vietnam dar over 60 personer dott pga jordbavning och regnovader betsamde vi oss efter manga om och men for att resa ett tag har i Kambodja for att sedan aka tillbaka till Indonesien och Bali :p

Hittills har vi spenderat nagra dagar i huvudstaden, som ar valdigt vacker, dock missade vi de storsta highlightsen av nagon obegriplig och ej extisterande anledning, men vi ar glada och nojda anda :) Efter nagra dagar i Phnom Phen tog vi en buss i 6 timmar till den fore detta huvudstaden Siem Reap, som ar valdigt anorlunda, men som vi gillar skarpt!
Imorgon ska vi bege oss ut pa en hel dags tur till de varldskanda templena, bl.a Angkor Wat och Angkor Thom. Dagen darpa tar vi en buss till Bangkok dar vi ska spendera nagra dagar innan vi tar flyget till Jakarta och darifran jobbar oss tillbaka till Bali :)

Bali i vara hjartan!!!!!!! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0